Dagstur med hundspann

Eran guide hämtar upp er från ert hotell i Kiruna City, och tar er till våran kennel som ligger 3km utanfrö Kiruna i en by som heter Karhuniemi. Det första du ser när du kommer fram är våra glada hundar.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

3 - 3.5 tim

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dagligen vintertid

Ålder

-

Antal deltagare

-

Om upplevelsen

Eran guide hämtar upp er från ert hotell i Kiruna City, och tar er till våran kennel som ligger 3km utanfrö Kiruna i en by som heter Karhuniemi. Det första du ser när du kommer fram är våra glada hundar. Vi tar er till vårat omklädningsrum där ni får varma kläder. När du väl är påklädd är det dags att möta våra stjärnor, våra helt fantastiska Alaskan Huskies. Vi lovar er att ni kommer få ett magiskt välkomnande och speciellt av valparna.
Nu är det dags att sela på hundarna och ni får jättegärna hjälpa till. När väl hundarna är påselade är det bara för er att sätta er ner på släden och luta tillbaka och njuta av den fantastiska miljön i Kirunas skogar. Halvvägs genom turen erbjuds ni kaffe/te och hembakat fikabröd.

Din arrangör

Upplev Norrbotten kiruna_sleddog_tours_logo

Vi är ett äventyrsföretag som erbjuder hundspannsturer, jakt och fiskeresor i Europas sista vildmark.

Vi finns i Kiruna, 300km norr om polcirkeln, där vi vill dela med oss av den magnifika naturen. Vi samarbetar alltid med professionella äventysguider.  

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.