Exklusiv snöskotertur vid Kebnekaise

Turen går genom världens vackraste dalgång, mot Sveriges högsta fjäll, Kebnekaise. Resan börjar i minibuss till vägens ände i Nikkaluokta. Med snöskoter styr vi sedan upp till sjön Láddjujávri, vid Kebnekaises fot.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dec - April

Ålder

-

Antal deltagare

min 2 - 16 pers

Om upplevelsen

Turen går genom världens vackraste dalgång, mot Sveriges högsta fjäll, Kebnekaise. Resan börjar i minibuss till vägens ände i Nikkaluokta. Med snöskoter styr vi sedan upp till sjön Láddjujávri, vid Kebnekaises fot. Vi provar vår fiskelycka med pimpelspön innan vi åter sätter oss på skotrarna och åker längre in i fjälldalen mot Kebnekaise. Till lunch serveras en måltid av lokala råvaror i Enoks restaurang. Naturen bjuder på brant stupande fjällsluttningar och storslagna vyer. Sannolikt ser vi också älg under färden.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.