Fiske i skogssjö vid Polcirkeln

Fiska, vandra eller bara känn lugnet runt elden. Lättillgänlig skogssjö gör aktiviteten perfekt för t.ex.familjer. Lägg till en kanot i er bokning så kan ni korsa Polcirkeln medan ni fiskar!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

4 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 8 år

Antal deltagare

2 - 8 personer

Om upplevelsen

Följ med oss på en fisketur till sjön Jomotusjärvi, en del av Makkarajärvi naturreservat.

Polcirkeln korsar faktiskt mitten av sjön, bara det är en unik upplevelse. Njut av de vackra omgivningarna medan ni försöker fånga abborre och gädda. Vi hjälper er att komma igång med fisket och förbereder därefter en vildmarkslunch och kokkaffe vid elden.

Önskar ni nå större delar av sjön på ett enkelt sätt kan ni lägga till en kanot (kanadensare) i er bokning. Då kan ni enkelt ta er längre ut och även korsa polcirkeln medan ni fiskar.

Denna tur är perfekt för alla som vill fiska och komma ut i naturen på ett väldigt enkelt sätt då sjön ligger nära vägen och är lättillgänglig trots att det är långt ute i skogen. Somliga gillar den omgivande naturen mer än själva fisket: Om någon i ert sällskap inte gillar att fiska kan dom trots allt få en härlig naturupplevelse, vandra bland träden och känna lugnet som bara naturen kan erbjuda.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.