Fiskeupplevelse i vildmarkssjö

Denna vildmarksupplevelse, mitt i de tornedalska skogarna får er att slappna av. Här andas man ren, frisk luft och njuter av att enbart höra naturliga ljud som t.ex. fågelsång och vindens sus. Använd roddbåten, fånga en fisk, njut av god mat över öppen eld.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

4.5 timmar

Aktivitetsnivå

Medium

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 8 år

Antal deltagare

2 - 8 personer

Om upplevelsen

Välkommen till denna avlägsna sjö mitt ute i den Tornedalska vildmarken.

För att ta oss hit kör vi djupt in i det vilda för att sedan promenera sista kilometern fram till sjön.

Vid sjön finns det möjlighet att låna roddbåt för fiske eller avkoppling ute på vattnet. Det går även bra att fiska från land eller från den härliga bryggan, som även den är en perfekt plats för avkoppling. Ibland är det välbehövligt att bara göra ingenting för en stund! Testa! 

Det har genom åren fångats stora fiskar i sjön. Gäddor över 10kg och abborrar över kilot har enligt rykten dragits upp här. Njut av utmaningen att försöka kroka något liknande! Om vi har tur kan vi kanske tillaga nyfångad fisk direkt över elden. 

Även om fångsten uteblir så kommer vi att äta oss mätta. Tillsammans tillagar vi en god måltid över öppen eld.

Denna vildmarksupplevelse, mitt i de tornedalska skogarna, får dig att slappna av medan du andas frisk, ren luft och enbart hör naturliga ljud som t.ex. fågelsång och vindens sus.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.