Fototur med middag i Abisko – Privat tur

Det här är en tur för dig som inte har tid att göra en övernattning i det världskända Abisko.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

15 April – 31 Aug

Ålder

-

Antal deltagare

min 2 - 8 pers

Om upplevelsen

Det här är en tur för dig som inte har tid att göra en övernattning i det världskända Abisko. Vi hämtar dig från ditt hotell och tar dig på en 1,5 timmes biltur från Kiruna. I Abisko äter vi en trerätters middag i STF Turiststations restaurang medan vår lokala guide berättar om området och om samisk kultur. Efter middagen lär vi oss använda kameran och går sedan på en promenad i Abisko Nationalpark för att fotografera landskapet. Vi går en tur i Abisko Canyon och tar oss till flera vackra fotoplatser under turen. När vi har midnattssol avslutar vi kvällen med att titta på den. Vi är tillbaka i Kiruna före midnatt.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.