Hundspann för barnfamiljer

Barn vill gärna träffa djur och de ska få god tid på sig att mysa med dem. Därför erbjuder vi denna tur där ni som familj är helt själva med oss på kenneln.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dec – 15 April

Ålder

-

Antal deltagare

2 - 8 pers

Om upplevelsen

Barn vill gärna träffa djur och de ska få god tid på sig att mysa med dem. Därför erbjuder vi denna tur där ni som familj är helt själva med oss på kenneln. Det är lugn och ro och ingen stress från andra gäster. Vi anpassar längden på själva slädturen efter barnens ålder och utetemperaturen. Vi har gott om tid att mysa med hundarna och barnen får hjälpa till att mata och sela av om de vill. Efter turen bjuder vi på fika i vårt kök och kanske tar vi med någon hund in. Är ni två familjer som reser tillsammans så kan ni givetvis komma hit gemensamt. På denna tur sitter barn och föräldrar på släden och får en avkopplande stund tillsammans. Vi tar emot barn i alla åldrar. Det är inte ovanligt att små barn somnar till rytmen av hundtassar. Är det riktigt kallt ute bäddar vi in barnen i sovsäckar.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.