Hundspann på hjul

Upplev kraften och glädjen hos hundarna under en spännande hundspannstur på sommaren! Du sitter på vagnen som hundarna drar, en professionell guide kommer att styra fordonet.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

2 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Juni - Nov

Ålder

-

Antal deltagare

2 - 8 pers

Om upplevelsen

Upplev kraften och glädjen hos hundarna under en spännande hundspannstur på sommaren! Du sitter på vagnen som hundarna drar, en professionell guide kommer att styra fordonet. Vi tar 8-10 hundar framför vagnet som vi förbereder tillsammans. Det är mycket spänning innan vi åker, men så snart vi går är hundarna 100% koncentrerade på att göra det de gör bäst!

Vi går ut för en körning på 4 km. När vi är tillbaka på kenneln tackar vi hundarna för deras bra arbete.

På sommaren kan det bli för varmt att träna hundarna under dagen. Därför går vi ut på kvällarna, vi kan diskutera den bästa tiden tillsammans med dig.

Naturligtvis ger vi dig också en rundtur runt vår kennel. Vi har cirka 35 huskies som är glada att träffa dig! Vi förklarar hur hundarna bor och vilken vård vi ger dem.
Du får chansen att kela med våra huskies och leka med valparna.

Välkomna!

Ingår:
En rolig rundtur runt husky kennel, träffa hundar och valpar
En spännande hundspannstur på hjul, 4 km
En professionell guide
Fika

Bildgalleri

Din arrangör

YS-logo-website_transparant
Vi på Kiruna Guidetur erbjuder er upplevelser och aktiviteter i världsklass. Här finns midnattssol, orörda älvar och nationalparker på sommaren. Här finns norrsken, kyla och ett gnistrande vinterlandskap på vintern.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.