Hundspanntur halvdag + Lunch

Styr din egen släde genom ett vackert vitt landskap eller njut av naturen och kraften hos hundarna som sitter på släden med guiden.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

3.5 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dec - April

Ålder

-

Antal deltagare

2 - 10 pers

Om upplevelsen

Styr din egen släde genom ett vackert vitt landskap eller njut av naturen och kraften hos hundarna som sitter på släden med guiden. Halvvägs stannar vi för en välsmakande lunch från lägerelden och kela de hårt arbetande huskies.

• Växla upp i varma kläder
• Kennel introduktion, säkerhetsinstruktioner och förberedelse av hundarna
• 15 km hundspann tur inklusive lunch från lägerelden
• Ta hand om hundarna efter turen

Du kommer att köra din egen släde och hund-team och dela denna släde med din vän. En person kör släden medan den andra sitter i den. Du kan byta så ofta du vill. Det är också möjligt att köra din egen släde – 1 person per släde. Om du inte alls vill köra dig själv, är det möjligt att 2 personer sitter på guide släden.
Vänligen meddela oss i förväg!

Bildgalleri

Din arrangör

YS-logo-website_transparant
Vi på Kiruna Guidetur erbjuder er upplevelser och aktiviteter i världsklass. Här finns midnattssol, orörda älvar och nationalparker på sommaren. Här finns norrsken, kyla och ett gnistrande vinterlandskap på vintern.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.