Kanottur

En kanotur ger oss möjligheten att komma nära naturen och verkligen uppleva den arktiska skogen i svenska Lappland.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

5 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

från 13 år

Antal deltagare

Max 4 pers

Om upplevelsen

En kanotur ger oss möjligheten att komma nära naturen och verkligen uppleva den arktiska skogen i svenska Lappland. Under turnén stannar vi på ett trevligt ställe att äta en utomhusmåltid intill en lägereld. Detta är en heldagsupplevelse som kommer att pågå i cirka fem timmar och vi paddelar 10-15 kilometer. 

Vi träffas på Bränna Camping i Överkalix 10.00 på morgonen. Därifrån kör vi bilar till utgångspunkten för dagens äventyr i svenska Lappland. Paddlingsrutan bestäms från dag till dag beroende på väder och vattennivå så att vi kan erbjuda dig den bästa upplevelsen av den arktiska naturen. 

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Exlore Jockfall logo

Vi samlar små grupper för unika utomhusäventyr i svenska Lappland. Våra namn är Niclas & Linnea och vi är både bergs- och naturguider. Vår passion för friluftsaktiviteter och den glädje vi känner när vi välkomnar det med likadana människor är anledningen till att vi startade detta företag.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.