Klappa och mata renar

Välkommen till en unik upplevelse att få komma renar riktigt nära. Man får klappa och mata dem. Anna-Lena Kaati som tillhör Pirttijärvi sameby berättar lite om renarna och den samiska kulturen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

45 min

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Året runt

Ålder

Ingen

Antal deltagare

-

Om upplevelsen

Välkommen till en unik upplevelse att få komma renar riktigt nära. Man får klappa och mata dem. Anna-Lena Kaati som tillhör Pirttijärvi sameby berättar lite om renarna och den samiska kulturen

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-KAATis-Reindeers-and-design2

Kaatis Reindeers and design finns i Överkalix ca 3 mil söder om Polcirkeln. Jag heter Anna-Lena Kaati och är same.

Mina två tamrenar Hilda och Petter finns hemma på gården året runt och under några vintermånader när det är som mest snö och is snö så tar jag hem mina andra renar som befinner sig i skogen inom Pirttijärvi sameby. Hos mig så finns det möjlighet att komma och träffa mina renar. Man kan mata och klappa dom och man kan även komma med på en skogspromenad och vi tar med oss fika. Jag berättar lite om renarna och om den samiska kulturen.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.