Klassisk Längdskidåkning för nybörjare

För alla som vill lära sig grunderna i klassisk skidåkning. Vår professionella guide hjälper dig att komma igång, går igenom grundläggande tekniken och ger enkla tips och råd.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

1.5 timmar

Aktivitetsnivå

Medium

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 12 år

Antal deltagare

2 - 8 personer

Om upplevelsen

Klassisk längdskidåkning för nybörjare, ca 90 minuter (2-8 deltagare).

Aktiviteten vänder sig främst till nybörjare som vill prova på längdskidåkning, kanske för första gången på flera år, eller t.o.m. första gången någonsin. Det är en god idé att lära sig grunderna för att kunna njuta ännu mer av denna fantastiska motionsform. 

Tillsammans går vi igenom den grundläggande tekniken och saker som kan vara bra att tänka på. Övning ger färdighet och åkningen kommer att kännas allt bättre. Inga förkunskaper krävs och fokus ligger alltid i att ha roligt!

Längdskidåkning är den ultimata motionsformen där hela kroppen får röra på sig på ett skonsamt sätt medan man vistas ute i naturen och andas frisk luft! Bra för både kropp och knopp!

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.