Månskenstur med hundspann

”Meditation in motion” det var vad en av våra gäster kallade denna tur förra året. Det är näst intill omöjligt att förklara hur ljust det kan vara här uppe under vintern.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

-

Antal deltagare

2 - 8 pers

Om upplevelsen

”Meditation in motion” det var vad en av våra gäster kallade denna tur förra året. Det är näst intill omöjligt att förklara hur ljust det kan vara här uppe under vintern. Ännu svårare att förstå hur ljust det kan vara på natten. Vi vill gärna dela med oss av det magiska ljus som månen skapar. Vi ger oss ut med ett stort hundspann som guiden kör. När det är klart ute och fullmånen lyser går det att köra utan pannlampa- det är ett magiskt nästan obeskrivbart sken.

Har vi tur så lyses himlen även upp av norrsken. Vi bor utanför de stora turiststråken och har ingen belysning som stör så även ett svagt norrsken framträder på himlen. Skulle det inte vara helt klart så är det ändå en fantastisk upplevelse att ge sig ut i naturen och njuta av tystnaden när släden glider fram över snön. När vi kommer tillbaka till kenneln tar vi hand om hundarna njuter av lite varmdryck runt en öppen eld.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.