Matlagningskväll i det lappländska köket

Lär dig hemligheterna bakom professionell matlagning med lokala råvaror.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Sep - Maj

Ålder

-

Antal deltagare

min 5 pers

Om upplevelsen

Lär dig hemligheterna bakom professionell matlagning med lokala råvaror.

Välkommen till en inspirerande matlagningskväll i Camp Ripans nya miljösmarta kök. Tillsammans med en yrkeskock får ni lära er att tillaga en välsmakande 3-rätters middag sammansatt av säsongens finaste råvaror från våra skogar, älvar och sjöar. Kocken berättar om maten och kulturen som växt fram i nordligaste Lappland under många generationer, kryddat med matnyttiga knep i köket.

Förutom matlagning får ni även lära er att presentera maten på ett trevligt vis, tillsammans lägger vi upp maten så att den blir en fröjd för ögat. Ni kommer att få med er kunskap om matlagning på ett hållbart vis, lokala råvaror och matlagningsknep som vi hoppas kan ge er inspiration även i vardagen.

Vi avrundar kvällen med att sätta oss till bord och äta en trevlig 3-rätters middag tillsammans, på tallriken serveras maten som ni har tillagat!

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.