Middag med smaker från Swedish Lapland

Vi bjuder in dig till en resa i smaker, färger och former från Sápmi.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dagligen

Ålder

-

Antal deltagare

min 4 pers

Om upplevelsen

Vi bjuder in dig till en resa i smaker, färger och former från Sápmi. Till kvällens meny har vårt kök hämtat inspiration från gamla samiska recept som sedan kryddats med ”nytänk” och influenser från olika delar av världen. Middagen startar i Norrskensrummet med bildspelet Boazu Nieida (Renflickan). Du får följa en ung samisk kvinna, Katarina Poggats Sarri, och hennes familj under ett år och få en inblick i hur samer lever i dagens moderna samhälle.

Dryckespaket, alkoholhaltiga drycker eller alkoholfritt, som kompletterar menyn kan väljas till om så önskas.

Varmt välkommen till en gastronomisk och kulturell smakresa.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.