Midnattssolstur till häst

Att rida ut nattetid under sommaren är en speciell känsla. På den här turen får du uppleva midnattssolen från hästryggen. Turen anpassas efter ridvana och vi stannar för fika.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

3.5 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

27 maj – 15 juli

Ålder

Från 12 år

Antal deltagare

min 2 pers

Om upplevelsen

Att rida ut nattetid under sommaren är en speciell känsla. På den här turen får du uppleva midnattssolen från hästryggen. Turen anpassas efter ridvana och vi stannar för fika. 

Kvällen startar på vår hästgård i Puoltsa, du kan antingen ta dig hit på egen hand eller boka transfer. Vi gör i ordning hästarna tillsammans och rider sedan iväg på en tur i skogen kring Puoltsa. Vi tar oss lite högre upp och stannar för fika. Förhoppningsvis är det klart väder så vi får se midnattssolen. Vi återkommer till gården efter midnatt. 

Bildgalleri

Din arrangör

Vi är ett litet guideföretag där islandshästen står i centrum. Vi finns i nordligaste Sverige i skuggan av Kebnekaise, Sveriges högsta fjäll. Vår tanke med företaget är att kunna visa vår natur på ett naturligt och miljövänligt sätt.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.