Midnattssol kanottur

Somrarna i svenska Lappland är något extra speciellt. Sedan går solen aldrig ner. Sova är överskattad och du kan göra utomhusaktiviteter hela dagen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

5 timmar

Aktivitetsnivå

Medium

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

från 13 år

Antal deltagare

Max 4 pers

Om upplevelsen

Somrarna i svenska Lappland är något extra speciellt. Sedan går solen aldrig ner. Sova är överskattad och du kan göra utomhusaktiviteter hela dagen.

Vi träffas på Bränna Camping i Överkalix 18.00 på eftermiddagen. Sedan kör vi bilar till utgångspunkten för detta kvällsäventyr i polarcirkeln. Paddlingsrutan bestäms från dag till dag beroende på väder och vattennivå så att vi kan erbjuda dig den bästa upplevelsen. 

Kvällarna erbjuder ett långsammare tempo och chansen att se de nordiska vilda djuren ökar om vi sänker rösterna och håller ögonen öppna. Vi kommer nära naturen och upplever verkligen den arktiska skogen i svenska Lappland. Under turnén stannar vi på ett trevligt ställe att äta en utomhusmåltid intill en lägereld. Turen tar cirka fem timmar och vi paddlar cirka 10-15 km. 

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Exlore Jockfall logo

Vi samlar små grupper för unika utomhusäventyr i svenska Lappland. Våra namn är Niclas & Linnea och vi är både bergs- och naturguider. Vår passion för friluftsaktiviteter och den glädje vi känner när vi välkomnar det med likadana människor är anledningen till att vi startade detta företag.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.