Midnattssolspaddling med kanadensare på Torneälven

Njut av midnattssolens magiska sken vid världens fredligaste landsgräns; mitten av Torneälven mellan Sverige och Finland. Lugn 2,5 timmars tur med ca 2-3km paddling.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

2,5 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

1 Juni - 20 Juli

Ålder

Från 12 år

Antal deltagare

2 - 8 personer

Om upplevelsen

Fullt solsken mitt i natten? Ja det är verkligen en härlig upplevelse att få ha på sig solglasögonen vid midnatt och njuta av den energi som solen ger oss!

Upplev midnattssolen genom att paddla en kort sträcka ut till gränsen mellan Sverige och Finland. Vi stannar på en specifik plats mitt på gränsen där vi njuter av solskenet över den vackra älven medan vår guide berättar mer om platsen, kulturen och en del historia. 

Total distans är endast ca 1,8-2,5km. 

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.