Upplev Norrbotten Midnattssolstur i Abisko

Följ med på en nattlig tur till Abisko för att uppleva midnattssolen och den unika naturen i Abisko nationalpark.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

-

Antal deltagare

min 2 - 8 pers

Om upplevelsen

Följ med på en nattlig tur till Abisko för att uppleva midnattssolen och den unika naturen i Abisko nationalpark.

Vi tar oss upp med sittliften till Nuolja och vandrar på berget och njuter av kvällsljuset. Vi kör 1,5 timme med bil upp till Abisko nationalpark. Här tar vi sittliften upp över trädgränsen upp på berget Nuolja.

Vi vandrar på berget och vår lokala guide berättar om naturen, om samisk kultur och historier från området. Under det magiska kvällsljuset fikar vi, te och en kaka, och njuter av den fantastiska utsikten. Vi väntar in midnatt för att om det är möjligt få se midnattssolen. Efter tolvslaget tar vi oss tillbaka till bilen och kör till Kiruna. Vi är hemma sent på natten.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.