Midsommarnatt med midnattspicknick

Den här turen är en privat tur för max 3 personer. Perfekt för par, pensionärer eller 3 vänner/familjemedlemmar som inte vill delta i gruppaktiviteter.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

5 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

15 Maj - 15 Juli

Ålder

minst 12år

Antal deltagare

Max 3

Om upplevelsen

Den här turen är en privat tur för max 3 personer. Perfekt för par, pensionärer eller 3 vänner/familjemedlemmar som inte vill delta i gruppaktiviteter.

När vi träffar dig, frågar vi, om du har något speciellt du vill se, förutom att uppleva midnattssolen och det unika ljuset så klart. Den startar vi turen…beredda med kameror och kikare. Vi kommer välja spännande vägar. Vi stannar så ofta som du vill. Vi slår av motorn, går på små promenader, lyssnar på naturens sång. Vi tittar oss omkring, vad gör vi, vad ser vi?

Vi kommer troligast se och höra svanar, rävar, en ren kanske. Och kanske, bara kanske, en björn!

Inget är omöjligt!

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Jokkmokk_arctic_dream_logo

Jokkmokk Arctic Dream
Strax ovanför polcirkeln ligger en liten by som heter Jokkmokk. En vacker destination i svenska Lappland. Skogen täckt av snö, de spegelblanka sjöarna, midnattssolen under sommaren, arktiska färger under hösten och norrskenet under vintern är bara några av underbara möjligheter att njuta av.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.