The Mirrorcube

Mirrorcube är ett riktigt annorlunda trädrum, en kub på 4x4x4 meter. Rummet omges av spegelväggar som utåt både reflekterar och döljer sig i omgivningen. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

-

Aktivitetsnivå

-

Tillgänglighet

Året om

Ålder

-

Antal deltagare

Avsedd för 2 personer

Om upplevelsen

Hundspann, ett roligt färdmedel som alla kan köra, tar dig genom svåråtkomliga naturområden och till den mysiga lilla fjällserveringen Storfjällsgraven med anor som sträcker sig tillbaka till 50 talet. På vår färd njuter du av orörd natur, vackra vyer och får ta del av Storfjällsgravens historia.

När ni anländer till vår startplatssenast 15 minuter före bokad tid, får ni en genomgång i körteknik och upplägg innan ni blir tilldelade era slädar. Det är lätt att lära sig, spännande och ett annorlunda sätt att se mer av fjället. På första spannet kör guiden och era spann följer efter. Framme vid Storfjällsgraven värmer vi oss framför brasan och för de som vill finns möjlighet att fika. Självklart gossar vi också med hundarna. Turen fortsätter sen ner för fjället och ger dig härliga utförslöpor som oftast lockar till skratt.

Bildgalleri

Din arrangör

Treehotel erbjuder en unik boendeupplevelse med modernt designade trädrum mitt i en orörd natur. Här kan du lämna den tidsstyrda vardagen, njuta av stillheten och hämta ny kraft i en familjär och sofistikerad miljö.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.