Morgonvandring i Abisko Nationalpark

Skulle du vilja följa med på en förmiddagstur i den arktiska vildmarken med en av de bästa turoperatörerna i Abisko? Låt en av Lights Over Laplands professionella guider ta med dig på en kort, 4-5 km, guidad vandring i Abisko nationalpark!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

2 tim

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dec - Mars

Ålder

-

Antal deltagare

Se hemsida

Om upplevelsen

Under detta spektakulära äventyr leder din guide dig längs en av de vackra lokala stigarna. Ett bra exempel är leden som slingrar sig längs den natursköna kanjonen vid Abiskojokken. Du vandrar genom uråldrig fjällbjörkskog, njuter en fantastisk utsikt över Abiskojokkens delta, förundras över de höga fjälltopparna i Abiskoalperna, beundrar det vackra landskapet runt den enorma sjön Torneträsk och mycket mer. Alla våra guider är välutbildade och delar sin kunskap om spår från det lokala djurlivet, om den samiska kulturen och om hur det är att leva i Arktis.

Även om vi inte kan garantera något så har du goda chanser att se vilda djur under denna vandring: ren, hare, räv, många olika fågelarter och en majestätisk älg kanske visar sig om du har tur! Se till att ta med en kamera eftersom denna tur ger dig en nära och personlig upplevelse av många av de vackraste platserna i Abisko nationalpark! Boka din otroligt natursköna vandring med de bästa guiderna i Abisko idag!

Bildgalleri

Din arrangör

logo

Lights Over Lapland har hjälpt gäster från hela världen att uppleva och fotografera det magiska norrskenet i Abisko nationalpark sedan 2010.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.