Morgonyoga i naturen

En morgontur ute i den arktiska naturen ger oss möjlighet att möta oss själva och hitta ro, omgiven av vackra landskap, morgonljus, kyla eller nysnö.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Nov - April

Ålder

min 15 år

Antal deltagare

minst 4 - 8 pers

Om upplevelsen

En morgontur ute i den arktiska naturen ger oss möjlighet att möta oss själva och hitta ro, omgiven av vackra landskap, morgonljus, kyla eller nysnö. Tillsammans med vår samiska yogalärare går vi ut i naturen, möter morgonljuset och lyssnar in i oss själva. Vi gör i ordning en plats för dagen, gör eld och sätter ut våra renhudar. Med djupa andetag fyller vi sedan kroppen med energi och välkomnar morgonen. Yogaläraren tar oss genom ett yoga program som är anpassat för naturen och dagens väder. Till avslutning lagar vi te och äter en rawfoodboll vid elden. Om du vill kan du boka tid på Aurora SPA för att ge dig själv en hel dag i hälsans tecken.

Vi rekommenderar att du bär varma och bekväma kläder för säsongen, vantar, handskar och en varm mössa. Du måste kunna gå 300 meter längs ett skoterspår.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.