Natur, djur och mindfulness

En dag i naturens och djurens tecken. Vi börjar dagen med en transfer längs den vackra Kalixälven med Kebnekaisemassivet i blickfånget.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

1 juli - 20 Sep

Ålder

-

Antal deltagare

min 4 pers

Om upplevelsen

En dag i naturens och djurens tecken. Vi börjar dagen med en transfer längs den vackra Kalixälven med Kebnekaisemassivet i blickfånget. Efter ca trettio minuter är vi framme på vår gård vid älvens strand där vi bor och verkar tillsammans med våra 45 slädhundar. I vårt hållbarhetsarbete försöker vi ständigt förbättra vår djurhållning, därför bor de flesta av våra hundar i flockar i stora hagar och vi mediterar med dem dagligen.

Vi börjar med några mindfulnessövningar tillsammans med hundarna för att skapa rätt förutsättningar för vår vandringstur. Ju lugnare vi är desto lugnare blir hundarna och ju lugnare hundarna är, desto lugnare blir vi. Vi går upp på något av bergen i närheten. Vi går i ostigad terräng i lugnt tempo där ditt fokus ligger på var du sätter fötterna. Vi stannar upp och njuter av den friska luften, dofterna och synerna. Uppe på bergen njuter vi av den fantastiska utsikten över Kalixälven och fjällen. Vi äter vår medhavda lunch och går lite djupare in i meditationen med hundarna. På vägen tillbaka provar vi en tyst vandring för att bara vara här och nu med naturen, djuren och oss själva.

Vi tar med en hund per person men vill du gå utan hund går det naturligtvis bra.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.