Norrskensfototur

Scandinavian Photoadventures välkomnar dig att följa med oss ut och uppleva norrskenet och lära mer om naturen på de bästa platserna för att se norrsken i Kiruna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

-

Antal deltagare

min 2 - 16 pers

Om upplevelsen

Scandinavian Photoadventures välkomnar dig att följa med oss ut och uppleva norrskenet och lära mer om naturen på de bästa platserna för att se norrsken i Kiruna. Du kan låna kamerautrustning av oss eller ha med din egen utrustning. Vare sig du är nybörjare eller mer erfaren i fotografi så hjälper våra guider dig att ta bilder att ta med dig hem till ditt album. Under tiden vi väntar på norrskenet lär vi dig mer om den arktiska naturen, om samiskt liv och grunderna i norrskens- och nattfotografering. Vi tar bilder av norrsken, av oss själva och av naturen runt oss.

Om det inte blir en norrskensnatt undervisar vi dig i hur du gör för att du själv, senare, med din egen kamera, kan ta bra norrskensbilder. Vi avslutar kvällen med en kopp kaffe eller te vid elden.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.