Norrskensjakt med hundspann

Norrskensjakt med hundspann är det perfekta sättet att öka din chans att se det ibland svårfunna norrskenet.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

-

Antal deltagare

2 - 12 pers

Om upplevelsen

Norrskensjakt med hundspann är det perfekta sättet att öka din chans att se det ibland svårfunna norrskenet. Låt Lapplands vintermörker omsluta dig när du lämnar stadens ljus bakom dig på en stor släde som dras av ett spann livliga och vänliga Alaskan Huskies. Spåret tar dig genom en skog av tall och björk, ner till den välkända Torneälven där du kan se den stjärnfyllda natthimlen sträcka ut sig över dig. Halvvägs i turen stannar vi till vid en traditionell samisk lávvu (tältkåta) för varm dryck och fika. Här kan du välja att antingen värma dig vid den öppna elden eller gå ut och, om du har tur, bevittna det vackra norrskenet.
Gästerna måste vara vid god hälsa och kunna sitta på en släde med böjda knän.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.