Norrskenstur med fotografering

Följ med en av Lights Over Laplands professionella fotografer för en möjlighet att se och fotografera norrskenet på en av våra vackra utvalda platser i Abisko Nationalpark.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

ca 4 tim

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dec - Mars

Ålder

10 år

Antal deltagare

Max 10 pers

Om upplevelsen

Följ med en av Lights Over Laplands professionella fotografer för en möjlighet att se och fotografera norrskenet på en av våra vackra utvalda platser i Abisko Nationalpark. Tack vare att det ofta är klar himmel i Abisko är det en av de bästa platserna i världen för att se norrsken. Vi förser dig med en systemkamera och objektiv som vi har förinställt för norrskensfotografi och går snabbt igenom grunderna som du behöver för att hitta och fotografera det magiska norrskenet.

Även om du aldrig har använt en kamera förut har du en extremt stor chans att få med dig vackra norrskensfotografier hem och minnen av detta naturfenomen som varar livet ut!

Denna kväll under stjärnorna erbjuder dig en fantastisk möjlighet att lära dig om Lapplands kultur och naturhistoria och ger dig en chans att uppleva en skönhet som bara finns i Abisko nationalpark.

Under vår tid tillsammans diskuterar vi hur lokalbefolkningen interagerar med naturen och utforskar de kulturella tolkningarna av norrsken som de lokala invånarna i regionen har trott under de senaste århundradena. Små grupper garanterar en mycket personlig och äkta upplevelse och säkerställer en säker och bekväm vistelse i den arktiska miljön.

Bildgalleri

Din arrangör

logo

Lights Over Lapland har hjälpt gäster från hela världen att uppleva och fotografera det magiska norrskenet i Abisko nationalpark sedan 2010.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.