Norrskenstur på Snöskor

Vi lämnar civilisationen för att få bästa förutsättningarna att se norrsken: Mörker och god sikt över himlen! På snöskor tar vi oss ut i vinternatten. Kring den sprakande eldens sken njuter vi av gott sällskap, varm dryck och förhoppningsvis ett himlavalv fullt av dansande norrsken!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

2.5 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 8 år

Antal deltagare

2 - 8 personer

Om upplevelsen

Vi åker ut ett par km utanför Övertorneå där vi slipper ljuset från samhället. Med hjälp av snöskor vandrar vi genom skogen till en plats där vi ges goda förutsättningar att skåda norrsken vid klart väder. 

Kring den värmande elden delar vi erfarenheter, fakta och historier om detta fantastiska ljusfenomen medan vi intar värmande dryck och njuter av eldens sprakande i den annars tysta omgivningen. Att njuta av den vackra stjärnhimlen är avkopplande och rätt vad det är så börjar det att röra på sig där uppe. Att se norrsken är häftigt, fängslande och vackert. Naturens egna ljusshow! 

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.