Nyårspaket

Dela årets sista natt med oss. I restaurangen serveras en nyårssupé i norrskenets tecken kombinerat med viner rekommenderade av vår sommelier.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

-

Antal deltagare

-

Om upplevelsen

Dela årets sista natt med oss. I restaurangen serveras en nyårssupé i norrskenets tecken kombinerat med viner rekommenderade av vår sommelier. Vid tolvslaget skålar vi i champagne ute i midvinternatten kring en stor eld. Förhoppningsvis visar sig då även norrskenet på himlavalvet. Det är inte bara nyårsnatten som är magisk. Väl i Kiruna vill vi att ni ska få möjlighet att uppleva några av våra vinteraktiviteter. Följ med vår guide på en snöskotur i den gnistrande snön, ta skotern och besök det världsberömda ICEHOTEL, eller varför inte lära dig mer om det dynamiska Kiruna; Stadens historia, arkitektur, gruvan, samisk kultur och mycket annat.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.