Om Upplev Norrbotten

Upplev-Norrbotten-Olof-Westergaard-bild

Upplev Norrbotten är webbplatsen för dig som söker upplevelser & äventyr i Norrbottens län men vet inte var du ska leta. Det ska vara lätt att hitta unika upplevelser från seriösa aktörer. 

Jag som driver webbplatsen heter Olof Westergaard & gör detta helt ideellt för att jag brinner för turismen i vårt magiska landskap som har allt och lite till. Företag som delar sina upplevelser på den här webbplatsen betalar mig ingenting och jag tar inte heller ut någon provision eller liknande för att besökare klickar sig vidare till företagarnas olika webbplatser.

Tillsammans med mig och alla fantastiska äventyrsföretagare runt om i länet blir det en stor win-win då vi hjälps åt att synas, tillsammans gör vi Norrbotten levande.

Olof Westergaard

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.