Pimpelfiske mitt på Polcirkeln

Pimpelfiske på Polcirkeln som korsar mitten av denna skogssjö! En bekväm 4 timmars tur där vi färdas i minibuss till sjön. Njut av den härliga snön, friska luften och en utsökt måltid runt elden inne i grillkåtan.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

4 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 8 år

Antal deltagare

2 - 8 pers

Om upplevelsen

Man kan inte fiska närmare Polcirkeln än här, då Polcikeln korsar mitten av denna skogssjö ca 25km norr om Övertorneå, dit vi åker i minibuss. Sjön ligger lättillgängligt nära bilväg, men ändå mitt ute i skogen. Pimpelfiske är en enkel och avkopplande aktivitet som passar de flesta. Vi hjälper er att komma igång med fisket.

Lunch tillagas i den närliggande grillkåtan där man också kan värma sig om det skulle behövas. En härlig eld kan göra underverk under kalla vinterdagar, och det är lätt att fastna med blicken i de näst intill meditativa lågornas sken.

Njut av stillheten, den snöklädda naturen och den friska arktiska luften. Turen passar bra för alla som vill prova pimpelfiske och uppleva en härlig dag ute i naturen utan att anstränga sig så mycket.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.