Pimpelfiske & snöskovandring i vildmarken

4,5 timmars vinteräventyr med lokal guide, ca 1 timmes snöskovandring till en vildmarkssjö, pimpelfiske och lunch runt en värmande brasa. En härlig stund i den rena, snöklädda naturen i Tornedalen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

4.5 timmar

Aktivitetsnivå

Utmanande

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 12 år

Antal deltagare

2 - 8 pers

Om upplevelsen

Pimpelfiske är en populär fritidssysselsättning i Tornedalen. Följ med oss på denna härliga naturupplevelse! 

Vi åker ca 1 mil utanför Övertorneå där vi spänner på oss snöskorna och vandrar ut i vildmarken. Efter 2.5km anländer vi till den mysiga skogssjön där vi hjälper er att komma igång med fisket: Borra hål i isen, rigga pimpelspöet och försök att överlista fiskarna. Vi gör upp en värmande eld och fixar något att äta och varmt att dricka.

Platsen ligger långt från närmaste by och man riktigt känner lugnet här ute skogen. Den perfekta platsen för alla som vill varva ner och minska på stressnivåerna medan man upplever den rena arktiska vintern.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.