Sarek Nationalpark, Europas sista vildmark

Följ med på ett 3 dagars äventyr till en av Sveriges vackraste platser: Sareks Nationalpark och den ikoniska Skierffe-klippan med sin spektakulära utsikt över Rapadalen – Ett minne för livet!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

3 dagar

Aktivitetsnivå

Medium

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 12 år

Antal deltagare

6 - 10 pers

Om upplevelsen

Följ med på ett tredagars äventyr till en av Sveriges vackraste platser. 
Vi vandrar genom mysig fjällskog, fyller lungorna med verkligt ren luft och njuter av de storslagna omgivningarna. Sarek kallas ofta för Europas sista vildmark och det är lätt att förstå varför. Tillsammans tar vi oss upp till toppen av Skierffe efter att ha vandrat in i nationalparkens östra ände.  Från Skierffe har vi den fantastiska utsikten över Rapadalens folddelta. Detta är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats! Blicka ut över det vidsträckta landskapet och känn friheten. 
 
Vi bor bekvämt i Stf:s fjällstuga i Aktse*. Här har vi alla faciliteter vi behöver, så som utedass, kök och nära till vatten. På så vis är det lätt att upprätthålla en god hygien vilket är extra viktigt i dessa tider! Guiderna tillagar er middag.
För att smidigt ta oss till vandringsleden används cykel första/sista delen av turen, längs den så kallade cykelstigen.
 
All inclusive! Ta med er personliga packning till någon av mötesplatserna. Vi ordnar resten.
Följ med på ett äventyr i vildmarken! Möt Sarek! 

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.