Sikhalstring

Sikfiske i Kukkolaforsen är inte vilket fiske som helst. Här används en metod, med långskaftad håv, som har anor från 1500-talet.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

60 min

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Året runt

Ålder

-

Antal deltagare

6 -20 pers

Om upplevelsen

Halstra din nyfångade sik över öppen eld på ett sätt som inte har dess like i den kända delen av världen. Ät och njut, skölj ner med en öl eller ett glas vatten. Sitt vid den sprakande brasan i halstringsbodan och lyssna på vår ”halstrares” sanna och osanna historier om livet vid forsen.

Det oförglömliga minnet behöver inte vara svårare än så. Sikhalstringen är en rejäl middag med sik, bröd och dryck. Kombinationen sikhalstring, forsfärd och Vip-bastu är oslagbar. Vi halstrar sik vid vissa tillfällen under året för öppen försäljning, är ni en grupp går det bra att boka i förtid.

Bildgalleri

Din arrangör

Värmen och generositeten omfamnar gästen omedelbart, när tre generationer Spolander hälsar välkommen till Kukkolaforsen. Johannah är dotter i huset och tillsammans med maken Martin och sin bror Mathias, har hon tagit över driften och utvecklingen av Kukkolaforsen från föräldrarna Svante och Margit sedan ett par år tillbaka.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.