Skidtur i Abiskofjällen

Följ med oss för att åka längdskidor i de vackra omgivningarna kring Abiskofjällen. Längden på turen är beroende på dina skidkunskaper.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Medium

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

-

Antal deltagare

min 2 - 8 pers

Om upplevelsen

Följ med oss för att åka längdskidor i de vackra omgivningarna kring Abiskofjällen. Längden på turen är beroende på dina skidkunskaper. Vi tittar på djur och natur och guiden berättar om Abisko medan vi åker. Vi kör 1,5 timme upp till Abisko för att uppleva en av de mest populära friluftsområdena i Kirunas fjällvärld. Vi åker skidor efter Kungsleden, följer de preparerade spårsystemet upp mot Gorsavaggi, eller om det är svårt att ta sig dit åker vi in i skogen. Guiden berättar om djur och natur och berättar historier från området under turen. Vi lär oss också mer om samisk kultur. När vi hittar en fin plats att stanna på tar vi en paus för att dricka fika te och en kaka. Vi njuter av vädret och utsikten, innan vi återvänder till Abisko för att äta lunch. När vi är färdiga kör vi tillbaka till Kiruna.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.