Skogs- och fjälltur med skoter

I norra Sverige är skotern det mest användbara transportmedlet för att vintertid ta sig fram i naturen. Vi startar turen på Camp Ripan med att ta på oss varma kläder för att sedan sätta oss på snöskotrarna och köra ut i den vintriga lågfjällsterrängen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dec - Mars

Ålder

-

Antal deltagare

min 2 - 20 pers

Om upplevelsen

I norra Sverige är skotern det mest användbara transportmedlet för att vintertid ta sig fram i naturen. Vi startar turen på Camp Ripan med att ta på oss varma kläder för att sedan sätta oss på snöskotrarna och köra ut i den vintriga lågfjällsterrängen. Vi kör över frusna sjöar och genom skogsbeklädd vildmark för att slutligen ta oss upp på kalfjället Ednavaara, ett av Kirunas mer populära utflyktsmål vintertid beläget cirka en timme från Camp Ripan.
Landskapet är täckt av djup vit snö och utsikten är vidunderlig. Under turen kommer vi att stanna till för att njuta av ett litet mellanmål från det Lappländska köket.
När vi känner oss redo sätter vi oss på skotrarna igen och börjar färden tillbaka till Camp Ripan. Förhoppningsvis kommer vi också att få se en och annan älg under vår väg.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.