Skogsskidåkning i vildmarken

Med hjälp av långa och breda skogsskidor färdas vi näst intill ljudlöst i ett fantastiskt vinterlandskap, utan pistade spår eller preparerade leder. Ta chansen att komma väldigt nära naturen på ett rofyllt och naturligt sätt. Ca 3 timmar.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

3 timmar

Aktivitetsnivå

Medium

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 12 år

Antal deltagare

2 - 8 pers

Om upplevelsen

Förr i tiden var skidor det givna transportmedlet vintertid. I meterdjup lössnö krävdes långa och breda skidor för att ge tillräcklig bärighet att kunna färdas på snön.

Skogsskidor, ger oss möjlighet att åka obanat i den djupa snön. Vi tar oss fram i ett fantastiskt vinterlandskap, utan pistade spår eller preparerade leder. Vi kommer nära naturen på ett näst intill ljudlöst sätt och kommer att upptäcka massor av djurspår i snön samtidigt som vi njuter av de rogivande omgivningarna. Har vi tur kanske vi får se en skymt av djuren också.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.