Skogstur med hundspann

Föreställ dig att du glider genom det gnistrande lappländska vinterlandskapet sittandes i en hundspannssläde, något som du ha drömt om som barn.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

Se hemsida

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dec - April

Ålder

-

Antal deltagare

2 - 12 pers

Om upplevelsen

Föreställ dig att du glider genom det gnistrande lappländska vinterlandskapet sittandes i en hundspannssläde, något som du ha drömt om som barn. Glittrande snöflingor dansar runt omkring dig och den kalla luften fylls med hundarnas varma flämtande andedräkter medan du blir dragen längs en slingrande spännande, men ändå avskild, skogsstig. Mellan träden får du syn på en lávvu (traditionell samisk tipi) där vi stannar för att värma oss runt en sprakande eld med en rykande kopp varm choklad eller kaffe i våra händer. Landskapet som omger dig är fantastiskt och du kan även se ren eller älg på ditt äventyr.

Detta är den arktiska vintern när den är som bäst och vi är stolta över att kunna erbjuda dig en exceptionell och högkvalitativ upplevelse. En kort bit från Kiruna centrum, utanför de allmänna farvägarna, ligger också vårt hem och vår kennel; rustikt och handbyggt med miljön i fokus. Här kan du drömma dig bort från livspussel och vardagsstress och andas ut i ett vinterland av sagomått. Du kommer också att märka hur mycket våra hundar uppskattar att vara i den här miljön, för att inte tala om hur glada de är att få träffa dig. De älskar kramar och det kommer att finnas gott om tid för dig att lära känna dem och några av våra unga valpar. Detta är en tur där man sitter på en stor släde som körs av en av våra professionella guider vars jobb är att se till att du får med dig ett härligt minne hem som du vårdar länge.
Gästerna måste vara vid god hälsa och kunna sitta på en släde med böjda knän.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-Camp-Ripan-Logo

Camp Ripan är ett familjeföretag och vi som arbetar här vill att du ska känna dig som hemma, som en del av vår familj, när du gästar oss.  När vi byggde Camp Ripan till den anläggning den är idag, var vi alla överens – vi ska gräva där vi står. Det synsättet följer med som en röd tråd genom hela vår verksamhet och genomsyrar också tankegångarna när det gäller vårt miljöarbete, inredningsdetaljer och design.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.