Skogsvandring

4,5 timmars vildmarksupplevelse långt från civilisationen! Här blir vi ett med naturen!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

4.5 timmar

Aktivitetsnivå

Medium

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 8 år

Antal deltagare

2 - 8 personer

Om upplevelsen

Vi åker ca 2mil från Övertorneå, rakt ut i vildmarken. Det enda vi kan höra här ute är naturen, fåglarnas sång och vindens sus. Njut av den rena luften.

Detta är en avkopplande vandring i skogen, omgiven av vacker natur. Efter en stund anländer vi till vår vildmarkskåta på toppen av ett berg. Vi klyver lite ved och gör upp en eld i kåtan och lagar utsökt mat över den öppna elden. Utsikten härifrån är toppen och om vi har tur kanske vi får se älg eller ren på myren nedanför berget medan vi njuter av måltiden.

Troligtvis både ser och hör vi massor av olika fåglar under turen. Passa på att bygga en fågelholk för de små. Självklart får ni hjälp med material, verktyg och instruktioner. 

På vägen tillbaka mot bilen kan vi ta en liten omväg förbi en liten kallkälla där man kan smaka på källvatten direkt från naturen.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.