Snöskor och Hundspann

Detta är en mycket trevlig kombination aktivitet, också bra för familjer! Njut av ett hundspann äventyr genom vinterlandskapet på morgonen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

6 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Dec - April

Ålder

-

Antal deltagare

2 - 10 pers

Om upplevelsen

Detta är en mycket trevlig kombination aktivitet, också bra för familjer! Njut av ett hundspann äventyr genom vinterlandskapet på morgonen. Efter en varm lunch inne tar vi några glada hundar ut på en snöskovandring.

• Växla upp i varma kläder
• Kennel introduktion, säkerhetsinstruktioner och förberedelse av hundarna
• 15 km hundspann tur inklusive fika
• Ta hand om hundarna efter turen
• Varm lunch inuti med berättelser om slädhundarna
• Snöskor tur med huskies

Du kommer att köra din egen släde och hund-team och dela denna släde med din vän. En person kör släden medan den andra sitter i den. Du kan byta så ofta du vill. Det är också möjligt att köra din egen släde – 1 person per släde. Om du inte alls vill köra dig själv, är det möjligt att 2 personer sitter på guide släden.
Vänligen meddela oss i förväg!

Bildgalleri

Din arrangör

YS-logo-website_transparant
Vi på Kiruna Guidetur erbjuder er upplevelser och aktiviteter i världsklass. Här finns midnattssol, orörda älvar och nationalparker på sommaren. Här finns norrsken, kyla och ett gnistrande vinterlandskap på vintern.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.