Solnedgångspaddling med kanadensare på Torneälven

En 2.5 timmars solnedgångstur som tar oss ut till mitten av Torneälven och gränsen mellan Sverige och Finland där vi stannar för att njuta av den vackra solnedgången från första parkett! Ca 2km paddling.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

2,5 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

21 Juli - 15 Aug

Ålder

Från 12 år

Antal deltagare

2 - 8 personer

Om upplevelsen

Upplev solnedgången genom att paddla en kort sträcka ut till gränsen mellan Sverige och Finland. Vi stannar på en specifik plats mitt på gränsen där vi njuter av solnedgången över den vackra älven medan vi får lära mer om platsen, kulturen och en del historia samtidigt som vi har det gott i varandras sällskap.

Total distans ca 1,8-2,5km.  Hur många kan säga att dom upplevt solnedgången från världens fredligaste landsgräns och mitt på en älv?

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.