Sommaräventyr i svenska Lappland

Har du någonsin drömt om att uppleva polcirkeln under sommaren?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

5 dagar

Aktivitetsnivå

Medium

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

från 13 år

Antal deltagare

Max 8 pers

Om upplevelsen

Har du någonsin drömt om att uppleva polcirkeln under sommaren? Vandra i midnattssolen, paddla på floden genom den tysta skogen med chanser att upptäcka en bäver. Nu har du chansen att gå med oss ​​för en sommarhelgupplevelse i svenska Lappland!  

Dagarna är fyllda med fantastiska utomhusupplevelser tillsammans med möjligheten att se vilda djur och lära sig mer om det arktiska livet.

Under denna tid på året gick solen aldrig ner. Det betyder att det blir lätt 24 timmar om dygnet så att ingen strålkastare behövs under din vistelse i polcirkeln. Och inga bekymmer för dagsljuset när du vill sova. Alla kojor har mörkar.

Välkommen att prova vårt sätt att leva, den arktiska livsstilen som vi kallar det!

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Exlore Jockfall logo

Vi samlar små grupper för unika utomhusäventyr i svenska Lappland. Våra namn är Niclas & Linnea och vi är både bergs- och naturguider. Vår passion för friluftsaktiviteter och den glädje vi känner när vi välkomnar det med likadana människor är anledningen till att vi startade detta företag.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.