Terränglöpning med lokal guide

Gillar du att springa? Vill du uppleva Tornedalens vackra natur på ett annorlunda, spännande sätt? Då är denna Guidade terränglöpning något för dig! En härlig upplevelse för både kropp och knopp!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

1 timmar

Aktivitetsnivå

Utmanande

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

Från 8 år

Antal deltagare

1 - 5 personer

Om upplevelsen

Gillar du löpning? Passa då på att uppleva Tornedalens vackra natur genom att springa med en lokal Guide. Som tidigare elitlängdåkare har jag genom åren sprungit hundratals, om inte tusentals timmar runt Övertorneå med omnejd. Tillsammans njuter vi av mina favoritrundor, och upplever de, i mitt tycke, finaste platserna i närområdets skogar. Varierande underlag: Allt från stigar, motionsspår och skogsvägar till helt obanad terräng ger garanterat bra träning för både kropp och knopp.

Beroende på passets längd hinner vi uppleva många delar av naturen, t.ex. bergstoppar med fin utsikt, kallkällor med friskt vatten, fina sjöar, mysiga skogar och kanske får vi se ett och annat djur om vi har tur.

Turen och farten anpassas efter deltagarna. Vi väljer ut en lagom utmanande rutt enligt era önskemål. Ni bestämmer hastigheten, men jag rekommenderar att hålla nere tempot en aning och istället springa lite längre. Då hinner vi uppleva naturen på ett helt annat sätt och även prata om allt mellan himmel och jord.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Active Norberg Logo

Mitt namn är Mikael Norberg och jag startade Active Norberg AB sommaren 2019 efter att ha utbildat mig till Naturguide och fjälledare på naturguideutbildningen i Övertorneå. Detta för att kunna dela med mig av allt det härliga norra Sverige, Finland och Tornedalen har att erbjuda!

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.