The Cabin

The Cabin är ett av våra mest romantiska rum. Detta dubbelrum är utformat likt en kapsel som dyker upp bland träden när du kommer längs stigen från vår huvudbyggnad.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

-

Aktivitetsnivå

-

Tillgänglighet

Året om

Ålder

-

Antal deltagare

Avsedd för 2 personer

Om upplevelsen

The Cabin är ett av våra mest romantiska rum. Detta dubbelrum är utformat likt en kapsel som dyker upp bland träden när du kommer längs stigen från vår huvudbyggnad.

Platsen är vald utifrån idén att skapa en plattform högt upp i en kraftig sluttning med utsikt över Luleälvens dalgång. Det ger dig som gäst en storslagen utsikt från rummet, men också en häftig entré.

Från markplan går en lång brygga upp till en dörr, till synes stående i luften. Bakom dörren döljer sig trappan ner till rummet, och en balkong med sittplatser. Här har det både friats och växlats förlovningsringar av många lyckliga par genom åren.

Själva rummet hänger något förskjutet, under däcket. Dels för att visuellt minska volymen och dels för att ge trädrummet ett eget uttryck. Inne i rummet är sängen centralt placerad, med stora fönster och utsikt från hög höjd ut över skog och älv. Framme vid fönstren finns sköna sittplatser.

The Cabin är på 24 m2 och har plats för två personer, med dubbelsäng, toalett och terrass. Alla våra trädrum har förbränningstoalett och vårt hållbara vattensystem Rukkamoinika, med 3 liter vatten för handtvätt. 

The Cabin är ritad av Mårten och Gustav Cyrén.

Bildgalleri

Din arrangör

Treehotel erbjuder en unik boendeupplevelse med modernt designade trädrum mitt i en orörd natur. Här kan du lämna den tidsstyrda vardagen, njuta av stillheten och hämta ny kraft i en familjär och sofistikerad miljö.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.