The Dragonfly

Dragonfly är vårt näst största rum, med en yta på 52 kvm och en vikt på 22 ton. Rummet nyttjas främst för privat boende men kan också fungera för den lilla konferensen med upp till 6 personer.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

-

Aktivitetsnivå

-

Tillgänglighet

Året om

Ålder

-

Antal deltagare

Avsedd för 4 personer

Om upplevelsen

Dragonfly är vårt näst största rum, med en yta på 52 kvm och en vikt på 22 ton. Rummet nyttjas främst för privat boende men kan också fungera för den lilla konferensen med upp till 6 personer.

Här finns 4 bäddar fördelade på två sovrum varav det ena har utsikt direkt från sängen ut mot Lule älvdal, det andra mot den lugnande susande skogen.

En 15 meter lång ramp tar dig upp till Dragonfly och avslutas med en liten uteplats utanför dörren. Även här har det växlats ringar och friats genom åren.

Inne i rummet bjuder stora panoramafönster på utmärkt utsikt över älvdalen. På vissa ställen faller ljuset på ett sätt som gör att det nästan känns som om du kan ta på träden utanför. Till och med på toaletten med egen dusch har du fantastisk utsikt mot höga tallar och Lule älv. Alla våra trädrum har förbränningstoalett och det hållbara vattensystemet Rukkamoinika med 3 liter vatten för handtvätt.

Rummet är byggt i trä med en fasad av plåt som med tiden har blivit rostbrun och gör att rummet smälter in bland tallarna. Dragonfly är så pass rymligt att det passar för två par, 4 vänner, en familj eller som samlingsplats för större sällskap som bor i flera rum.

Rummet Dragonfly är skapat av finska arkitektbyrån Rintala Eggertsson.

Bildgalleri

Din arrangör

Treehotel erbjuder en unik boendeupplevelse med modernt designade trädrum mitt i en orörd natur. Här kan du lämna den tidsstyrda vardagen, njuta av stillheten och hämta ny kraft i en familjär och sofistikerad miljö.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.