The Ufo

The UFO är skapat utifrån tanken att vara det mest oväntade du kan möta i skogen. Och vad kan vara mer överraskande än ett UFO som svävar mellan träden?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

-

Aktivitetsnivå

-

Tillgänglighet

Året om

Ålder

-

Antal deltagare

Avsedd för 5 personer

Om upplevelsen

The UFO är skapat utifrån tanken att vara det mest oväntade du kan möta i skogen. Och vad kan vara mer överraskande än ett UFO som svävar mellan träden? Rummet är en kontrast till det kamouflerade fågelboet som är ritat av samma arkitekt, Bertil Harström.

Rummet är gjutet i stryktåligt kompositmaterial. Allt för att skapa en så lätt, men samtidigt stark och hållbar, konstruktion som möjligt.

I UFOt förflyttas du till en rymdinspirerad värld med stjärnhimmel i taket och interiör och textilier med samma tema. Rummet har små fönster som släpper in ljus och som du kan titta ut genom. Här kan du även känna hur Ufot rör sig då det hänger i vajrar och stag från träden.

The UFO har plats för fem personer, med en dubbelsäng och tre enkelbäddar. Det här är ett av våra populäraste familjerum men passar också för vuxensällskap om personerna i enkelbäddarna inte är så långa.

Du tar dig in i The UFO med hjälp av en eldriven infällbar stege och en lucka i golvet. Stora resväskor får liksom i Bird´s Nest stanna i bagagerummet.

Alla våra trädrum har förbränningstoalett och det hållbara vattensystemet Rukkamoinika med 3 liter vatten för handtvätt.

Bildgalleri

Din arrangör

Treehotel erbjuder en unik boendeupplevelse med modernt designade trädrum mitt i en orörd natur. Här kan du lämna den tidsstyrda vardagen, njuta av stillheten och hämta ny kraft i en familjär och sofistikerad miljö.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.