Två dagars Hundspannsäventyr på hjul

Följ oss på ett spännande 2-dagars husky äventyr och lär dig allt om våra hundar. Vi sover i ett tält eller stuga, eller med bra väder kan vi sova runt elden under stjärnorna och norrsken.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

2 dagar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Sep - Nov

Ålder

-

Antal deltagare

2 - 6 pers

Om upplevelsen

Följ oss på ett spännande 2-dagars husky äventyr och lär dig allt om våra hundar. Vi sover i ett tält eller stuga, eller med bra väder kan vi sova runt elden under stjärnorna och norrsken.

Äventyren börjar kl 14h00 första dagen. Vi ger dig en rundtur runt vår kennel, vi har cirka 35 huskies som är glada att träffa dig! Kanske vi har även valparna som du kan leka med.
Efter detta packar vi utrustning på vagn. Vi tar 10-12 hundar framför vagnet som vi förbereder tillsammans, vi sätter på deras sele och fäster de på linorna. Det är mycket spänning innan vi åker, men så snart vi går är hundarna 100% koncentrerade på att göra det de gör bäst! De dra oss genom ett vackert färgstarka landskap! Du sitter på vagnen som hundarna drar, en professionell guide kommer att styra fordonet. Kanske du vill styra också?
Till lägerplatsen tar vi hand om hundarna först. Efter slår vi upp tälten och gör en eld. Vi njuter av en trevlig bbq-middag och en mysig kväll. Om du är intresserad kan vi prata mer om våra hundar, träning, etc. Eller bara lig dig på renskinn med en av hundarna.
När solen står upp vaknar hundarna och vi gör det också. Vi kommer att njuta av en varm dryck från elden innan vi gör oss redo för körningen.
När vi är tillbaka på kenneln tackar vi hundarna för deras bra arbete och tar dem tillbaka till sin kennel.
Då är det dags för en ordentlig frukost med varmt och färskt bröd inne i huset.
Efter frukosten är det tyvärr redan dags att lämna alla nya vänner.

Välkomna!

Ingår:
En rolig rundtur runt husky kennel, träffa hundar och valpar
En privat 2-dagars hundspann tur på hjul med bara din grupp
En professionell guide
Middag och frukost
Övernattning i tält – uppgradering till vildmarksstuga är möjligt!
(Om väderprognosen visar sig vara kall eller våt, kan du välja att uppgradera tills en dag i förväg.)
Sovsäck

Bildgalleri

Din arrangör

YS-logo-website_transparant
Vi på Kiruna Guidetur erbjuder er upplevelser och aktiviteter i världsklass. Här finns midnattssol, orörda älvar och nationalparker på sommaren. Här finns norrsken, kyla och ett gnistrande vinterlandskap på vintern.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.