Tvådagarstur med skoter

Över fjäll, myr, sjö och genom skog tar vi oss med snöskoterns hjälp på en tvådagars tur där vi har stor möjlighet att se djur. Övernattning i dubbelrum på vår gård.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

2 dagar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Feb - April

Ålder

-

Antal deltagare

min 2 pers

Om upplevelsen

Över fjäll, myr, sjö och genom skog tar vi oss med snöskoterns hjälp på en tvådagars tur där vi har stor möjlighet att se djur. Övernattning i dubbelrum på vår gård.

Vi hämtar upp dig i Kiruna på morgonen den första dagen och kör ut till vår gård vid älven med utsikt över fjällen och dit kommer vi också tillbaka. Vi beger oss ut i naturen och er samiska guide kan området, djurlivet och historien väl. Lunch äter vi ute under turen och den samt den övriga maten består av lokala specialiteter som vilt och fisk. Efter en dag ute är det skönt med bastu, vedeldad vid Kalixälvens strand med utsikt över fjällen. Övernattning i dubbelrum.Efter frukost nästa morgon beger vi oss ut på skotrarna igen, över sjöar, myrar, fjäll och genom skog med lunch utomhus. Vi har stora möjligheter att se djur som älg, ren, ripa och kanske också de mer skygga rovdjuren eller spår av dem. På eftermiddagen återkommer vi till vår gård och sedan väntar transfer tillbaka till Kiruna.

Bildgalleri

Din arrangör

Vi är ett litet guideföretag där islandshästen står i centrum. Vi finns i nordligaste Sverige i skuggan av Kebnekaise, Sveriges högsta fjäll. Vår tanke med företaget är att kunna visa vår natur på ett naturligt och miljövänligt sätt.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.