Utsiktstorn

Finns det något mer rofyllt än att vandra i skogen? 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

-

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

-

Antal deltagare

-

Om upplevelsen

Finns det något mer rofyllt än att vandra i skogen? 

– Nej, om du frågar oss.

Och för att du ska uppleva vad vi menar med skogens magiska påverkan på oss människor har vi byggt ett utsiktstorn långt ut i vår skog. Här kan du filosofera i timmar, göra upp eld, grilla, sitta vid elden och bara njuta av skogens rikedom av dofter, färger och himlens ljusspel över trädtopparna.

Vi har byggt tornet för dig som älskar naturens skönhet och för dig som ännu kanske inte upptäckt skogens stillhet och tidlösa dramatik. 

Och det fina är att du kan övernatta i tornet från maj till september, innan vinterkylan tar över.

I skogen är du ett med naturen. Året om.

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev-Norrbotten-art hotel tornedalen logo

Arthotel Tornedalen är vad det heter, ett boende där konsten spelar huvudrollen. Och den finns överallt från rummen till matsal, bibliotek, sällskapsrum, entré och självklart även utomhus. Min bakgrund som konsthallschef har naturligtvis satt sin prägel på det hela. Och bland de första verk jag köpte var en stor målning av Klara Kristalova och med tiden har det blivit fler verk inte bara av Klara utan också av de mest namnkunniga konstnärerna idag. De flesta verk i min samling finns nu på Arthotel.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.