Vildmarksvandring

Utforska äkta natur när du vandrar genom den stora vildmarken som är svenska Lappland. Det finns ett antal berg, skogar, floder och sjöar inom mycket kort bilresa från Thorsen Lodge som vi kommer att utforska tillsammans.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

2.5 - 6.5 timmar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Juni - Sep

Ålder

-

Antal deltagare

max 8 pers

Om upplevelsen

Utforska äkta natur när du vandrar genom den stora vildmarken som är svenska Lappland. Det finns ett antal berg, skogar, floder och sjöar inom mycket kort bilresa från Thorsen Lodge som vi kommer att utforska tillsammans. Efter att ha vandrat en kort stund tar vi oss en vila på en trevlig plats för lite svensk ”fika” eller lunch. Håll utkik efter några av de över 300 fåglarter som bor i Lappland, kanske vi till och med kan få en glimt av älg och renar. Det finns inget bättre sätt att fördjupa dig helt i naturen än en vandring genom vildmarken

Bildgalleri

Din arrangör

Upplev Norrbotten Thorsen Tours logo

Vi är Ken och Sonya och vi är mycket glada över att kunna dela vårt hörn av världen med dig och hjälpa dig skapa nya upplevelser och oförglömliga minnen.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.