Yoga retreat och ridning i fjällen

En perfekt kombination, yoga och ridning i fjällmiljö med islandshäst. Välkommen till OFELAŠ islandshästar på kombinerad yoga retreat och ridweekend tillsammans med Morot friskvårds yogainstruktör Lotta Eriksson.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på whatsapp

Tipsa dina vänner!

Varaktighet

3 dagar

Aktivitetsnivå

Lätt

Tillgänglighet

Se hemsida

Ålder

12 år

Antal deltagare

-

Om upplevelsen

En perfekt kombination, yoga och ridning i fjällmiljö med islandshäst. Välkommen till OFELAŠ islandshästar på kombinerad yoga retreat och ridweekend tillsammans med Morot friskvårds yogainstruktör Lotta Eriksson. En helg i harmoni med kombination av yoga, ridning, bastu, gott sällskap och god lokal mat i väglöst land utan en massa yttre störningar.
Vi samlas på fredag eftermiddag i Puoltsa för att gemensamt ta oss västerut för båttransport över Kalixälven. På andra sidan älven tar vi en promenad till Ratekjokk där vi ska tillbringa helgen, våra ryggsäckar transporteras med sexhjuling. Efter installation i flerbäddsrum i två hus har vi ett yogapass och avslutar kvällen med middag. Yogan sker utomhus om vädret tillåter. Nästa dag startar vi med yoga, frukost och sedan en ridtur med lunch ute. Bastubad med dopp i jokken, middag och ytterligare ett yogapass följer. Söndagen börjar vi också med ett yogapass, därefter frukost och ridtur med lunch. Vi avslutar i Ratekjokk på eftermiddagen för transport tillbaka till Puoltsa. Medtag egen yogamatta.

Lotta har varit yogainstruktör sedan 2011 och plockar inspiration från flera olika yogastilar med hatha/vinyasayoga som bas. De fyra passen har olika teman och anpassas efter gruppen. På fredag kväll landar vi i oss själva och gör ett pass med fokus & balans. På lördag morgon väcker vi kroppen med ett energigivande, värmande pass. På kvällen gör vi ett Yin yoga pass. På söndag morgon öppnar vi upp höfterna och hjärtat i ett pass som ger kropp & knopp en stor portion kärlek.

Bildgalleri

Din arrangör

Vi är ett litet guideföretag där islandshästen står i centrum. Vi finns i nordligaste Sverige i skuggan av Kebnekaise, Sveriges högsta fjäll. Vår tanke med företaget är att kunna visa vår natur på ett naturligt och miljövänligt sätt.

Tillsammans gör vi Norrbotten mer levande!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få tips om äventyr och upplevelser. Vi kommer aldrig spamma dig eller ge ut din e-post till någon annan.